Antalya Anahtar Teslim Peyzaj Uygulamaları

Antalya Anahtar Teslim Peyzaj Uygulamaları
En az mimari proje kadar önemli ve yapıyı tamamlayıcı nitelikte olan peyzaj projeleri günümüz mimarisin de Antalya için başka bir anlam ifade etmektedir. Yapı alanı yönetmelikler ile sınırlandırılıp geri kalan alanı peyzaj projeleri için ayrılması zorunlu hale gelmiştir. Bu büyük alan için projelendirme işinde Antalya Peyzaj Proje firmaları arasında önemli bir yere sahibiz.

Neden Biz?
Projelendirilmesi gereken bu büyük alan üzerinde çalışırken, ana tesisin veya yapının kullanım amacını koruyup ayrıca tasarımın üzerinde çalışılması gerekmektedir. Yapının işlevselliği ve tasarım üzerinde çalışırken ise malzeme tedariki göz önünde bulundurulup tasarım yapılmalıdır. Bu kadar sınırlayıcı faktörün arasında uzman bir firma ile çalışmak en doğrusu olacaktır. Yıllardır verdiğimiz peyzaj proje ve uygulamaları hizmetlerimiz ile Antalya Peyzaj Proje firmalarının önüne geçmeyi başardık. Proje tekniklerimiz her şantiyede kolayca uygulanabilir ve her proje için özel malzeme ve bitki seçimi yapılmaktadır. Yapılan mükemmel bir tasarımın uygulama aşamasında ki imkânsızlıklar ile karşılaşması ve uygulanamaması projenin değerini neredeyse sıfıra indirmektedir. Bu yüzden hem uygulama alanında uzman hem de projelendirme alanında kendini kanıtlamış firmamız en iyi sonucu vermektedir. Bir firmanın kendi projesini uygulaması bir avantajdır. Peyzaj mimarının kendi çizdiği projenin uygulamasını yapması ile bilincinde canlandırdığı görüntüyü oluşturması demektir. Bu yapı ve peyzaj uygulaması için çok büyük avantajdır.

Uygulamalar ve Diğer Avantajlar
Anahtar teslim peyzaj projeleri kapsamında her şartname içeriğine göre değişmek ile beraber, peyzaj projesi, vaziyet projesi, sulama vs. gibi birçok uygulamanın bitmiş halini görebileceğiniz proje çizilmektedir. Ekibimizi seçkin üniversitelerin mezunlarından ve deneyimli kişilerden seçmekteyiz. İşinde uzman ekip arkadaşlarımız kendi uzman oldukları alanda ki projelerini çizmektedirler. İstenildiği takdirde röleve projesi, görünüş vs. gibi detaylandırma projeleri de çizilmektedir. Çoğu diğer firmaların yetersiz kaldığı bu durumlarda firmamız Antalya Peyzaj Proje firmalarından bir adım öndedir.  Antalya gibi büyük tesislerin bulunduğu bir bölgede yıllarıdır hizmet vermek bize, tecrübelerimizi iki kat daha hızlı artırma imkânı vermiştir.  Anahtar teslim projelerde sıfır hata ve yüksek imalat kalitesi ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.