Antalya Yapısal Peyzaj Uygulamaları

Yapısal Peyzaj Uygulamaları       
Bir yapının kullanım amacına uygun ve mimari projeyi destekleyen çevre düzenleme proje uygulamalarına Yapısal Peyzaj Uygulama Projesi demekteyiz. Proje kapsamında mimari projenin öne vurgulanması ve çevre yapılar arasında öne çıkması veya mimarinin tamamlanması açısından peyzaj uygulamaları önem arz etmektedir.

Neden Biz?
Antalya Peyzaj İşlerinde gerek büyük ölçekli tesislerde gerekse daha ufak oluşumlarda yapının öne çıkarılması çevre düzenlemesinin yapılması veya ek birçok yapının birbirine bağlanması ile işlerinde daha önce yapmış olduğumuz projelerimiz ile diğer Antalya Peyzaj İşleri firmalarından bir adım öndeyiz. Peyzaj projesi sadece bir yapının çevre düzenlemesinin dışında sulama projeleri, yapı yerleşimi, ek tesislerin oturumları gibi birçok konuda mimarı uygulamaya destek vererek yapının işlevselliği sağlamaktadır. Bu yüzden tercih edeceğiniz profesyonel bir yardım ile ilerde yaşayacağınız birçok problemin önüne geçmiş olursunuz. Oluşturduğumuz kadromuzu seçkin üniversitelerin projelendirme bölümlerinden seçerek kurmuş bulunuyoruz. Buda bize proje fark etmeksizin mükemmel sonucu çıkarma yeteneği vermektedir. Uygulama projelerimi bölgenin uygulanabilir iklim koşulları, bitki tedarik durumu ve sulama ihtiyacı gibi birçok konuyu göz önünde bulundurarak oluşturmaktayız. Her yapının özel ihtiyacını saptayıp mimari uygulamanın ihtiyacına göre projelendirme yapmaktayız. Birçok Antalya Peyzaj İşleri yapan firma ile aramıza büyük bir fark koymaktadır.

Peyzaj Projesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Projenin proje ebatlarına göre büyüyeceği için daha büyük ölçekli projelerde çözülmesi gereken tasarımsal ve teknik sorunlar oluşmaktadır. Tasarımsan öğelerin dikkat ile yapılandırılması gerekir. Yanlış projelendirme hem projenin uygulamasını zorlaştırır hem de mimariye zarar verir. Teknik öğeler göz önünde bulundururken yapının kullana bilirliğini etkilemektedir. Yanlış projelendirme yapının kullanımına zarar verir. Her iki seçeneğin sonucunda da büyük ölçü maddi kayıp söz konusudur. İster sadece projelendirme isterseniz de uygulamada yanınızdayız. Bölgeye uygun bitkilendirme, dört mevsim aynı renk bahçe tasarımlarımız gibi birçok özel tasarım ile yapınıza değer katacaksınız. Uygulamalarımızda kesin son noktayı gösteren projelerimize bire bir uyarak sonucun ne olacağını projelendirme aşamasında görmenizi sağlıyoruz. Antalya Peyzaj İşleri yapan firmalar arasında yüksek tecrübe ve kaliteli ekibe sahip tek firma özelliğini taşımaktan gurur duyuyoruz.