Hurma Ağacı Fiyatları

Hurma Ağacı Fiyatları
 Oldukça hoş bir görünüme sahip olması sayesinde ev ve bahçe peyzajlarında tercih edilen hurma ağacı fiyatları hurma ağacı, birçok özelliklere sahip olması sayesinde yetiştirildiği alanlarda rengarenk bir görünüm oluşmasını sağlamaktadır. Palmiyeler kategorisinde yer alan hurma ağacı fiyat tarifesi bakımından uygun tarifeler üzerinden satışa sunulmaktadır.


Hurma Ağacı Özellikleri

•Ana vatanı tropik ve stropik Afrika ve Kanarya Adaları olan hurma ağacı fiyatları hurma ağacı, bu sebeple en fazla bu bölgelerde yetiştirilmektedir. Gövdesi dik bir biçimde gelişen ve ayrıca dallanma özelliği göstermeyen hurma ağacı yaprakları gövde kısmının hemen üst bölgesinde yer alan yaprakları sert ve şerit şeklinde olan bir palmiye türü bitkidir.

•Yüksek düzeyli nem gereksinimi duyan hurma ağacı bu sayede aydınlık, yarı gölgelik alanlarda ve güneş gören ortamlarda dahi kolayca yetiştirilebilmektedir. Hurma ağacı, bilinenin aksine doğrudan güneşin zararlı ışınlarından kolayca olumsuz etkilenmemekte ve bu sayede hurma ağacı fiyatları hurma ağacı bitkisi ev veya bahçe peyzajında yetiştirildiğinde güneş ışınları altında uzun süreçli olarak bekletilmesinde sakınca bulunmamaktadır.

•Yaklaşık 25 metrelik büyükçe bir boy uzunluğuna sahip olan hurma ağacı fiyatları belirgin özelliklerinden biri de insana en çok benzeyen bitki olmasıdır. Dalları arasında yetiştirdiği salkım şeklinde hurmaları sayesinde hurma ağacı tarihten günümüze kadar en çok ilgi gören bitki türleri arasında yer almaktadır.

•Yaşam süreci ortalama olarak bir insanın yaşam süresi ile hemen hemen aynı düzeyde olan hurma ağacı fiyatları hurma ağacı insanda olduğu gibi kafası kesilmesi durumunda yaşamını yitirmektedir. Ayrıca, insanda olduğu gibi hurma ağacında da erkek ve dişilik durumu söz konusu olmaktadır. Gençlik ve ihtiyarlık dönemi bakımından da insan ile benzerlik gösteren hurma ağacının insan özelliği ile benzerlik gösteren özelliklerinden biri de, insanda olduğu gibi hurma ağacının da kalp organına sahip olmasıdır. Bu sebeple insanda olduğu gibi, hurma ağacı kalbi şiddetli bir darbe alması ağacın hayatını kaybetmesine neden olmaktadır.

Hurma ağacı yetiştirerek ev veya bahçenizin hoş bir görünüme sahip olmasını hurma ağacı fiyatları sayesinde gerçekleştirebilmektesiniz.